Kanapka z pastą jajeczną i szczypiorkiem
Składniki: bułka cięta (MĄKA PSZENNA, drożdże, woda, cukier, olej, sól, tłuszcz roślinny, emulgatory, kwas askorbinowy, enzymy) 54,6%, pasta jajeczna (JAJA KURZE gotowane i obrane, woda, sól kuchenna, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, substancja konserwująca: benzoesan sodu, majonez domowy (olej rzepakowy, pasteryzowane żółtka JAJ, musztarda), szczypiorek, musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), czosnek, pieprz czarny, sól) 31,3%, mix sałat (endywia escarola, endywia frisee, cykoria radicchio, rukola) 7,8%, majonez (majonez domowy: olej rzepakowy, pasteryzowane żółtka JAJ, musztarda) 6,2%.
Informacje dla alergików: patrz na składniki zaznaczone WIELKIMI literami.
Opis